Dato

Genre

Søg


Vælg en eller flere genrer

Viser 139 events på Amagerbrogade mellem 25. sep. og 24. okt. 2018

1 Okt Andet

Babysalmesang Hold 1

Man. d. 1. oktober 2018, kl. 13.30.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
1. Hold 2. 6 mdr. Det koster 300,- kr. for 10 gange. Der er højst 12 på hvert hold. Det er muligt at springe på holdet hvis der er ledige pladser. Kontakt Rie Forsell for tilmeldeing. rieforsell@hotmail.com.
Vis kort
1 Okt Andet

Babysalmesang Hold 2

Man. d. 1. oktober 2018, kl. 14.45.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
2. Hold 7- 12 - 6 mdr. Det koster 300,- kr. for 10 gange. Der er højst 12 på hvert hold. Det er muligt at springe på holdet, hvis der er ledige pladser. Kontakt Rie Forsell for tilmeldeing. rieforsell@hotmail.com.
Vis kort
1 Okt Andet

Børnerytmik

Man. d. 1. oktober 2018, kl. 16.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Børnerytmik 1½ - 3 år. Det koster 300,- kr. for 10 gange. Der er højst 12 på hvert hold. Det er muligt at springe på holdet, hvis der er ledige pladser. Kontakt Rie Forsell for tilmeldeing. rieforsell@hotmail.com.
Vis kort
1 Okt Foredrag

Historieklubben Amager - Fire drab der ændrede Danmark

Man. d. 1. oktober 2018, kl. 19-21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Tag med Preben Lund på en rejse tilbage til en fatal septembernat i 1965. Palle Sørensen - et kendt navn

Palle Sørensen behøver ingen introduktion. Helt frem til sin død d. 1. februar - 2018 vakte hans navn vrede og stærke følelser.

Sagen er aldrig glemt

Hans mord på fire politibetjente d. 18. september 1965 ramte som et bombenedslag. Det ellers så fredelige Danmark i tresserne var ikke vant til den slags råhed og brutalitet. I de første par timer efter drabene troede enkelte, at det var russerne, der var gået i land. Det var det som bekendt ikke - gerningsmanden var "bare" Palle Sørensen, en småkriminel fra Amager. Det er en sag, som aldrig er glemt, og som for altid satte sig spor hos dansk politi.

Foredrag baseret på en dokumentar

Preben Lund er Journalist på DR-nyhederne. I 2015 tilrettelagde han sammen med sin DR-kollega, Jakob Andresen P1-dokumentaren "Fire drab der ændrede Danmark". I den forbindelse mødte og talte han med både Palle Sørensen selv - og flere af de centrale vidner; blandt andet den unge mand, som fandt de to dræbte politifolk på Amager Strandvej samt politimanden, der var første mand på gerningsstedet på Vermlandsgade.

Om Historieklubben Amager

Historieklubben Amager laver 6 arrangementer i efterår/vinter 2018/19. Du kan købe adgang til de enkelte arrangementer for 50 kr., eller du kan købe et medlemsskab med adgang til alle 6 arrangementer for 150 kroner.

Information om medlemskab i Historieklubben Amager
Vis kort
3 Okt Foredrag

Kingos verden

Ons. d. 3. oktober 2018, kl. 19.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Thomas Kingo skrev i 1681 den store, meget stærke og stadig bjergtagende salme "Far, verden, far vel". Den salme bruger Sundby Kirkes egen Ulla Bentzen til at fortælle om den danske barok og dens tråde til Tyskland. Kingo var ikke kun en produktiv salmedigter, han var også embedsmand i den helt nye enevælde og forvaltede på kongens vegne en stærk indflydelse fra Martin Luther, 150 år efter reformationen. Ulla Bentzen er cand.mag. i tysk og dansk
Vis kort
4 Okt Andet

Amagerbro Juniorkor øver

Tor. d. 4. oktober 2018, kl. 16.30.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Vis kort
4 Okt Foredrag

Hjælp og helbredelse ad naturlig vej. Informationsforedrag om Bruno Gröning

Tor. d. 4. oktober 2018, kl. 18.
Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bibliotekshuset, Rodosvej 4, København S
Der findes intet uhelbredeligt, men en højere kraft, der kan hjælpe alle mennesker. Den er en del af alle religioner. Denne gamle viden bør mennesker kende igen, når de søger hjælp og helbredelse. Grundlaget er Bruno Grönings lære.
Vis kort
5 Okt Andet

Barselsformiddage: Babymassage med Anja Sand

Fre. d. 5. oktober 2018, kl. 10-11.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Kom og lær simple metoder til babymassage. Simpel og god massage

Kom og lær simple metoder til babymassage. Vi masserer kroppen samt laver motoriske øvelser. Undervejs synger vi vuggesange der indbyder til en rolig stemning.

Berøring er et vigtigt behov

At blive berørt og have kropskontakt er en vigtig del af alle menneskers behov, og berøring er mindst lige så vigtig for din babys motoriske, neurologiske og sociale udvikling, som mad og pleje er. Babymassage er derudover meget effektivt mod koliksmerter og fordøjelsesproblemer, og det understøtter barnets generelle udvikling.

Praktisk

Medbring et tæppe, et håndklæde og evt. egen massage olie.

Anja Elisabeth Sand er uddannet massageinstruktør og musikpædagog
Vis kort
5 Okt Gudstjeneste

Anden gudstjeneste ved Ulla Bentzen

Fre. d. 5. oktober 2018, kl. 15.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Kirken er åben hver fredag eftermiddag. Kom forbi til en kop kaffe, en snak eller nyd stilheden i kirkerummet.
Vis kort

Gittan Sarah inviterer dig til fernisering på kunstudstillingen 'Tryk og transparens'

Fre. d. 5. oktober 2018, kl. 15-18.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Kunstneren Gittan Sarah holder 5. oktober 2018 kl.15-18 fernisering på udstillingen 'Tryk og transparens'. Finder fortællinger

Gittan Sarah er i sine billeder optaget af at finde de fortællinger, der gemmer sig i de monotryk, hun præsenterer på papir og som hun efterfølgende har bearbejdet på forskellig vis. Hun ser aftrykket som afsæt for en historie, som de meget farverige lag omkring trykket er med til at løfte frem.

Fortællinger hun også finder ved at bearbejde lærreder med mange, tynde lag maling, for at fremme fornemmelsen af let organisk gennemsigtighed. Hendes formsprog er figurativt og abstrakt.

"Jeg prøver at finde hen til det sted, hvor lethed og transparens kan løfte tyngden og fortællingen i værket op gennem lette lag af en slags sårbar melankoli. Hvor styrke møder sårbarhed og samler dem til en sansning, der forhåbentlig vækker genklang i beskueren, så han selv får lyst til at træde ind billedets rum og digte videre på den sansning."

Gittans baggrund

Gittan Sarah har været elev hos billedkunstner Maria Wæhrens og billedkunstner Linda Bjørnskov (begge uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi) samt fået undervisning af akvarellærer Uffe Boesen.

Rammebygger til udstillingen: Esben Hjorth.

Praktisk

Ferniseringen afholdes i Mellemrummet på 1.sal i Kvartershuset, Jemtelandsgade 3, 2300 Kbh. S, hvor udstillingen vil hænge frem til d. 3. november
Vis kort