Dato

Genre

Søg


Vælg en eller flere genrer

Viser 152 events på Amagerbrogade mellem 21. okt. og 19. nov. 2018

1 Nov Foredrag

Camilla Berners blomsterkunst

Tor. d. 1. november 2018, kl. 19-21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Camilla Berner holder foredrag om sit projekt "Oversete nyheder", om naturens fremmarch på en byggeplads i København. Foredrag om naturens ukuelighed

Ad omstændige veje havde Camilla Berner fået adgang i 2014 til Krinsen på Kongens Nytorv i København. Anlægget ville i princippet være utilgængeligt fra 2012 til 2018 i forbindelse med Metrobyggeriet. Kunstneren havde spurgt sig selv, hvad der mon foregik bag det høje plankeværk - og havde fået en anelse ved at kigge ind fra et vindue højt oppe på Kunstakademiet, der ligger med adresse på Kgs. Nytorv 1. Projektet Oversete Nyheder dokumenterede, hvordan naturen havde taget over. Fugle og andre dyr havde bragt alle mulige vækster ind på banen. Et lille figentræ spirede frem og andre planter, der på ingen måde "hørte til" på stedet og ville have været luget bort, om anlægget havde været åbent og tilgængeligt. Men ikke alle syntes om tilgroningen, men det var for Berner en forventet reaktion, så den var fra starten en del af projektet. En aktuel historie nu hvor Krinsen igen er ved at være tilgængelig.

Samarbejde

Foredraget finder sted i samarbejde mellem Planteklubben Amager og Miljøpunkt Amager
Vis kort
2 Nov Fernisering

Fernisering for Kaj Anker Jensen

Fre. d. 2. november 2018, kl. 10.
Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, København S
Kig forbi, hils på Kaj Anker Jensen og se hans værker, som bliver udstillet i Nathanaels Sognegårds store sal frem til 1. januar 2019.Kaj Anker Jensen er oprindeligt uddannet indenfor handel og kontor, men læste senere teologi i Århus og har herefter. Været sognepræst i Esbjerg, København og Hjørring. Kaj Anker Jensen er nu gået på pension og bor i sit fritidshus i Thyborøn om sommeren og i København om vinteren.Ifølge Kaj Anker Jensen tog hans maler-karriere først for alvor fart i 2005: "I starten malede jeg naturalistisk og i dag mestendels abstrakt, fabulerende og narrativt, men alligevel figurativt. Jeg er meget glad for stærke farver og maler både med spartel og pensel. Ligeledes maler jeg både med olie og akryl. Mine malerier er eksperimenterende og narrative. I mine malerier er jeg blandt andet inspireret af strand, hav, og alt hvad der har med det lille fiskerleje Thyborøn at gøre og så den Vendsysselske natur og hele den bibelske fortælling. Efterhånden har jeg og fået min egen motivkreds. Da jeg boede i Hjørring, kom der rigtig skred i maleriet, takket være undervisning og kontakt til andre kunstnere i lokalområdet" - kilde: Holstebro Kirke.Der er adgang til udstillingen i kirkens åbningstid, og hvis salen er låst, retter du blot henvendelse til kordegnen på kirkekontoret i sognegården
Vis kort
2 Nov Andet

Barselsformiddage: Kom og vær med til Babybongo

Fre. d. 2. november 2018, kl. 10-11.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Få inspiration til leg, sang og bevægelse med din baby (5 mdr. til 1 år). Synge og lege

Vi vil synge velkendte børnesange og lege med blandt andet tørklæder, rasleæg og sæbebobler

Det er fokus på kontakt og nærvær, og dit barn får stimuleret sine sanser og grundmotorik.

Om Anja

Anja Elisabeth Sand er uddannet musikpædagog, har 20 års erfaring med undervisning i musik og har sin egen musikskole i Kvarterhuset, Anja's Musikskole
Vis kort
2 Nov Gudstjeneste

Anden gudstjeneste ved Ulla Bentzen

Fre. d. 2. november 2018, kl. 15.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Kirken er åben hver fredag eftermiddag. Kom forbi til en kop kaffe, en snak eller nyd stilheden i kirkerummet.
Vis kort
2 Nov Gudstjeneste

Stille- og meditationsgudstjeneste ved Jens Lind Andersen

Fre. d. 2. november 2018, kl. 19.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Vis kort
2 Nov Andet/Ukendt

Amagerbro Jazz: Anne Mette Iversen New York Quartet + 1

Fre. d. 2. november 2018, kl. 20-22.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Moderne jazz ensemble kendt for sine mageløse improvisationer efter ikke mindre end 14 års sammenspil. International dansker på besøg med kvartet

Den danske bassist og komponist Anne Mette Iversen har de sidste 20 år boet og arbejdet udenfor Danmark. 14 år med New York som base, og de seneste seks år fra Berlin. Nu kan vi præsentere hendes Quartet + 1 på en dansk scene. Hun har været særdeles aktiv på pladefronten. Otte albums er udgivet i hendes navn, hvoraf flere har ligget på internationale salgslister og tre nye albums er på vej. Det er med det ældste af hendes bands, New York Quartet + 1, hun gæster Amagerbro Jazz. Det er en modern jazz group, kendt for sine mageløse improvisationer efter ikke mindre end 14 års sammenspil. De har udgivet seks albums.

Line up

*Anne Mette Iversen (Bas / DK) *John Ellis (Tenor sax / US) *Peter Dahlgren (Trombone / SE) *Danny Grissett (Piano / US) og *Otis Brown III (Trommer / US)
Vis kort
2 Nov Andet/Ukendt

The Slackers (US)

Fre. d. 2. november 2018, kl. 21.
Entré: 150,00 DKK Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Beta, Øresundsvej 6, København S
I mere end 27 år har new york-baserede og kritikeroste the slackers turnéret verden med deres unikke mix af ska, reggae & soul! Siden starten af 1990'erne har THE SLACKERS udgivet 15 albums talrige singler alt imens deres liveoptrædener har fodret deres fans med deres energiske ekstatiske musik. Og pressen er enig: Modern Vinyl siger: "For some bands, hitting 25 years together seems light years away. For The Slackers, it's a cause for celebration. The band is deeply rooted within the ska movement, while their self-proclaimed "Jamaican Rock n' Roll" sound sets them apart from many bands today".
Anden presse konkluderer at THE SLACKERS er "The best ska band in the world" (Rude International), "The pick of the US crop" (Metal Hammer), "The Sound of New York" (New York Times), "Is about as close to perfect as it gets" (lnk 19) "One of the best bands in the United States" (axs.com).
Deres festivaloptrædener har så inkluderet så fine events som Punk Rock Bowling, Fest Florida, Boomtown Fair, Rebellion Fest, Summer Jam, Mighty Sounds, Ruhrpott Rodeo, Shamballa, Pouzza Fest, Montreal Jazz Festival, Austin Reggae Fest, Dour Fest, Lowlands, mange, mange flere.
Nogle af deres seneste headliner shows har bl.a. talt 3 aftener i træk på legendariske the Troubadour i Los Angeles, Slim's i San Francisco, House of Blues i Anaheim, Irving Plaza i NYC, en 2-aftens afære på the Bell House i Brooklyn, 3 aftener på Reggie's i Chicago, 3 aftener på the Flamingo Cantina in Austin
THE SLACKERS står nærmest stærkere end nogensinde er netop nu i gang med at færdiggøre nyt materiale som de bl.a. vil prøve af på den kommende Europa tour, der som vanligt tæller en dansk dato!

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren
Vis kort
3 Nov Jazz

Koncert: JazzKatten på tur

Lør. d. 3. november 2018
Entré: 40 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Børnekulturhus Ama´r, Øresundsvej 8, København S
Musikforestilling for de 2 - 6 årige og deres voksne. Kom med JazzKatten på tur Følg med den nysgerrige kat rundt i verden på jagt efter jazzmusikken. Undervejs skal der synges, tælles, danses og en masse andet. JazzKAtten møder mange spændende personer, alle med hver deres musik. Mon hun finder frem til jazzen? JazzKatten er musikformidling, sjov og koncert på højt niveau for de allermindste. Forestillingen varer ca 40 minutter. JazzKatten synges, spilles og fortælles af: Clara Vuust: jazzkat og sang Carsten Landors: trommer Jesper Agesen: guitar Lars Johnsen: kontrabas
Vis kort
3 Nov Andet

Loppemarked for børn

Lør. d. 3. november 2018, kl. 10-12.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bibliotekshuset, Rodosvej 4, København S
Bibliotekshusets hyggelige børneloppemarked er tilbage! Lørdag den 3. november kl. 10-12.00

En god mulighed for at få shoppet årets kalendergaver, nyt tøj, legetøj og udstyr til børnene for få penge. Vi byder på kaffe og saftevand.
Reservér en bod på mail: pescha@kk.dk
Gratis
Vis kort
3 Nov Klassisk

KONCERT: Allehelgenskoncert med Amager Klassisk

Lør. d. 3. november 2018, kl. 16.
Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, København S
Efteråret er over os i al sin smukke lunefuldhed, og i den anledning tænder Amager Klassisk op for en ganske særlig allehelgenskoncert. Blot et stenkast fra Amager Klassisks vante rammer i Kvarterhuset ligger Nathanaels Kirke, som denne eftermiddag vil blive fyldt med musik, portvin og allehelgensstemte mennesker. Mørk er november, så lys må musikken være! Der bliver spillet J.S. Bachs overjordiske kantate "Actus Tragicus", BWV 106 samt en uropførelse af Nick Martins "Evening Prayers", som er skrevet specielt til lejligheden. Koncerten byder også på en overraskelse eller to. Med i bandet er gamle kendinge såvel som nye musikere, som vi glæder os til at få på banen.Prisen er inklusiv et glas portvin eller saft. NB: Kirken råder over et antal fribilletter, som man kan skrives op til efter først-til-mølle-princippet ved henvendelse til kordegnen, dog max. to billetter pr. person, og der gives fortrinsvis til økonomisk trængte (pensionister, studerende o.l.)
Vis kort