Dato

Genre

Søg


Vælg en eller flere genrer

Viser 190 events på Amagerbrogade mellem 16. feb. og 17. mar. 2019

8 Mar Rock/Pop

Spidergawd (no)

Fre. d. 8. marts 2019, kl. 21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Beta, Øresundsvej 6, København S
Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren.
Vis kort
8 Mar Rock/Pop

Jah Cure

Fre. d. 8. marts 2019, kl. 21.
Entré: 220,00 DKK Køb/bestil billet
Amager Bio, Øresundsvej 6, København S
Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren.
Vis kort
9 Mar Workshop

Byg amok

Lør. d. 9. marts 2019
Entré: 40 kr.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Børnekulturhus Ama´r, Øresundsvej 8, København S
Byg din egen legeplads eller skab en forfindringsbane. Denne lørdag skal der bygges amok i værkstedet! Kom og byg en mini-legeplads eller forhindringsbane til dine legetøjsfigurer i dagens værksted, som bemandes af arkitekt og forfatter Julie Dufour. Et sjovt byggeværksted for hele familien. Lørdage i Børnekulturhuset er drop-in aktiviteter hvor man betaler ved indgang til aktiviteten. Værkstedet er åbent fra kl. 11-14.30 og værkstedsfører er altid en uddannet kunstner, arkitekt eller designer. Det koster 40 kr. at deltage pr. person. Børn under 11 år skal være sammen med en voksen. Børn over 11 år må gerne deltage alene, men skal være i stand til selv at tage ansvar for deltagelsen. Huset er hver lørdag åbent fra 10 - 15, hvor man kan hygge sig, klatre, læse, spise sin medbragte mad eller udforske Børnekulturhusets mange små rum og hjørner ganske gratis. Vi forventer at voksne tager ansvar for deres børn mens de er i Børnekulturhuset. Når man er hos os, laver man aktiviteter sammen
Vis kort
9 Mar Workshop

Akvarelkursus lørdag 9 marts 2019

Lør. d. 9. marts 2019, kl. 10.
Entré: 850 Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Uffe Boesen
Kvarterhuset, Sundby Bibliotek, Jemtelandsgade 3, København S
På kurset vil der være mulighed for at øve forskellige akvarelteknikker såsom: vådt i vådt, lys og skygge, natur & skikkelser, landskaber, objekter, abstraktion, farveteknikker. Indhold:
vådt i vådt
lys og skygge
natur & landskab
farveteknikker
skikkelser

Ved at øve disse teknikker får du en indføring i akvarelmaleriets tekniske muligheder og udfordringer.

Målsætningen med kurset er; at komme i berøring med din kreativitet, og skabe grobund for kunstnerisk udfoldelse. Derudover handler kurset om at give dig mulighed for at opleve og erfare den kreative proces.

Akvarelkursus lørdag 9 marts 2019
Tilmelding & kontakt:
50 43 01 04 / info@uffeboesen.dk

Tilmelding:
Kr. 850,- ved tilmelding inden d 1 februar 2019
Kr. 1150,- ved tilmelding efter d 1 februar 2019
medbring egne materialer.
der vil være the og kaffe.

Sted:
Kvarterhuset Amagerbro (Salen)
Jemtelandsgade 3
2300 København S

Tidspunkt: kl 10:00-17:00
Vis kort
9 Mar Andet

Lørdagsrytmik for de mindste

Lør. d. 9. marts 2019, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bibliotekshuset, Rodosvej 4, København S
Undervisningen har stort fokus på udvikling af børnenes sociale kompetencer gennem musik og bevægelse, samtidig med at rytmer, krop og stemme udforskes. Rytmik stimulerer dit barns motorik, rytme, musikalske sans og sprog. Det udvikler barnets evne til opmærksomhed, koncentration, lytning, reaktion, hukommelse og samarbejde. På rytmikholdene tilpasses sangene og legene aldersgruppen. Underviseren er Kim Jezus, som er uddannet på 'Instituttet for Rytmik' i 1991, og siden har undervist i børnekulturhuse, aftenskoler, folkeskoler m.m.

Kl. 10-10.45 for de 1-2-årige.
Kl. 11-11.45 for de 3-5-årige.
Tilmelding ikke nødvendig.
Pris: 40 kr. pr. gang.
OBS: Prisen gælder pr. person. Dvs. at 1 barn og 1 voksen betaler 80 kr. tilsammen.
Pengene betales kontant til underviseren
Vis kort
9 Mar Rock/Pop

Dodo & The Dodo's - Hvor Kom Vi Fra - Akustisk 2019

Lør. d. 9. marts 2019, kl. 21.
Entré: 295,00 DKK Køb/bestil billet
Amager Bio, Øresundsvej 6, København S
"Vågner i natten", "Sømand af verden", "Vi gør det vi kan li'" "Pigen med det røde hår" er alle med på sætlisten, når Dodo & The Dodos i det tidlige forår 2019 drager ud på de danske spillesteder med den akustiske tour "Hvor Kom Vi Fra". Når Dodo and the Dodos i dag går på scenen, er det med præcis det samme orkester i samme opstilling som dengang for over 30 år siden hvor det hele startede
Dodo Gad Jens Rud på vokal, guitaristerne Steen Christiansen Anders Valbro, samt trommeslageren Lars Thorup

Dodo & The Dodos har siden 1986 været leverandører af dansk kvalitetspop med et bagkatalog der tæller sange, som er så velkendte elskede, at de for længst har fået titlen som "evergreens" i dansk musikhistorie.

På den akustiske tour "Hvor Kom Vi Fra" lukker Dodo & The Dodos op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor gode anekdoter - deres sange fortællinger kommer i øjenhøjde med deres publikum.

"Sangene har vokset sig større end os, de lever deres eget liv" fortæller bandet, de går ydmygt til opgaven. På denne akustiske tour vil der blive plads til at opleve nerven i bandets allerstørste sange - spillet af de 5 originale musikere - helt akustisk.

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren
Vis kort
10 Mar Gudstjeneste

Højmesse ved Morten Sternberg

Søn. d. 10. marts 2019, kl. 10.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
1. s. i fasten. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe.
Vis kort
10 Mar Skuespil

Atlas over afsidesliggende øer

Søn. d. 10. marts 2019, kl. 10.
Entré: 40-125 kr.
Hjemmeside: Se hjemmeside
ZeBU, Øresundsvej 4-6, 1., København S
Tag med på en dramatisk og musikalsk rejse til alverdens afsidesliggende øer. Mød ensomme polarforskere, ivrige skattejægere og tapre flypionerer og hør om drengen, der drømte et fremmed sprog. Har du ikke prøvet det? Åbnet et atlas på en tilfældig side og valgt en destination med lukkede øjne - og forestillet dig at sætte fødderne på en ukendt paradisisk ø. Men findes sådan et paradis? Eller er hele verden ved at løbe løbsk i krig, klimakatastrofer og fremmedhad? Hvorfor er der ingen, der gør noget? Er vi alle som afsidesliggende øer, uden kontakt, og uden mod og vilje til at gøre noget?

Tag med på en dramatisk og musikalsk rejse til alverdens afsidesliggende øer. Mød ensomme polarforskere, ivrige skattejægere og efterladte slaver, hils på kloge piger og tapre flypionerer og hør historien om drengen, der drømte et fremmed sprog
Vis kort
10 Mar Andet

Kreativt værksted med Lise i børnebiblioteket

Søn. d. 10. marts 2019, kl. 10.30-12.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Det kreative værksted er åbent for alle børn og deres voksne. Det er ganske gratis, du skal blot møde op og være med. Kreativt værksted Det Kreative værksted er åbent for alle børn og deres voksne. Det er ganske gratis, du skal blot møde op og være med. Kreative kræfter Krøllede kreative kræfter får frit løb på udvalgte søndage I kvarterhuset, hvor Lise slipper fantasien løs. Med vægt på natur og genbrug tryller vi magiske ting frem ved hjælp af papir, saks og lim. Børn og voksne får tips og gode ideer til at lave sjove ting ud af næsten ingenting. Der er også rig mulighed for at lege og hygge med gode bøger. Kaffetørstig? Cafeen har åbent, så både kaffetørsten og frokost sulten kan blive stillet. Kig forbi til en hyggelig formiddags aktivitet for hele familien
Vis kort
10 Mar Gudstjeneste

Højmesse ved Stefan Lamhauge Hansen

Søn. d. 10. marts 2019, kl. 11.
Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, København S
1. s. i fasten.
Vis kort