Dato

Genre

Søg


Vælg en eller flere genrer

Viser 130 events på Amagerbrogade mellem 17. mar. og 15. apr. 2018

20 Mar Andet

Leg og lær med programmering - igennem spil

Tir. d. 20. marts 2018, kl. 16-18.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Bibliotekshuset
Amagerbro Kultur, Jemtelandsgade 3, København S
Københavns Biblioteker inviterer børn i alderen 5-8 år og deres voksne (forældre, bedsteforældre, tanter, onkler m.fl.) til en workshop / oplæg, hvor børn og voksne lærer lidt om programmering og digital dannelse. Både børn og voksne starter med at høre lidt om programmering sammen, hvorefter de voksne går ind ved siden af og hører et oplæg med Anne Mette Thorhauge fra Københavns Universitet, som fortæller om børn som medskabere og medborgere. Imens spiller børnene et spil Box Island (app). Til sidst viser børnene de voksne, hvad de har lært. Alle kan være med.

Der skal være mindst 1 voksen pr. barn. Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendigt. Kun barnet skal have billet.

Medbring gerne iPad eller anden tablet med appen Box Island installeret på forhånd. Det er også muligt at låne en på stedet.

Køb billet
Vis kort
20 Mar Foredrag

Foredrag om ioniseret, basisk drikkevand

Tir. d. 20. marts 2018, kl. 19.
Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Naturterapeuterne, Sofienhøjvej 1, København S
Velkommen til en aften med super sundhedsinformation! Foredrag om kroppens syre/base-balance samt om maskiner, der med en genial teknologi producerer ioniseret, basisk og filtreret drikkevand sprængfyldt med antioxidanter. Det er for de fleste en stor øjenåbner at forstå, hvorfor denne form for vand kan være så afgørende for helbredet og den daglige livskvalitet, så glæd dig til masser af spændende viden!

Stefan Colind er indehaver af Københavns Healerskole og har beskæftiget sig med naturlig sundhed i 20 år. Han har selv stor erfaring med basisk vand og vil også fortælle om kroppens syre/base-balance og fødevarers påvirkning af denne.

Derudover vil han forklare om maskinens tekniske detaljer, og der vil selvfølgelig være mulighed for at prøve vandet denne aften.

Så glæd dig til en hyggelig, spændende og informativ aften med fokus på DIN sundhed.

Tilmelding nødv. på tlf. 22 50 79 43
Vis kort
20 Mar Foredrag

Foredrag: Jordens og livets udvikling (via livestream fra AU)

Tir. d. 20. marts 2018, kl. 19-21.
Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Jordens udvikling har sat rammerne for livets udvikling, men de levende organismer har også påvirket Jordens geologiske udvikling ved at udnytte energien i Solens lys og overtage kontrollen med atmosfærens og oceanernes sammensætning og reguleret klimaet. Foredrag ved professor i geologi Minik Rosing, Geologisk Museum, Københavns Universitet.

Jordens og livets udvikling har spejlet hinanden gennem milliarder af år. Jordens udvikling har sat rammerne for livets udvikling, men de levende organismer har også påvirket Jordens geologiske udvikling.

Siden de levende organismer udviklede evnen til at udnytte energien i Solens lys, har livet overtaget kontrollen med atmosfærens og oceanernes sammensætning, reguleret klimaet, og måske endda haft en afgørende indflydelse på selve den faste Jords kemiske udvikling. Vi vil prøve at se på om livet i virkeligheden er den dominerende geologiske kraft på Jorden.

I foredraget vil du også blive præsenteret for en ny idé: at eksportere grønlandsk mudder til troperne. Minik Rosing og hans kolleger er ved at undersøge om man samtidig kan skabe et nyt, bæredygtigt erhverv i Grønland og revitalisere de forarmede landbrugsjorde i Troperne, og dermed skabe økonomisk vækst i fattige tropiske og subtropiske områder.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil tippes om kommende foredrag
Vis kort
21 Mar Andet

Børnekor

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 15.15.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Deltagelse er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Alle børn kan lære at synge, så der er ingen optagelsesprøve. Mød op en onsdag og syng med! Korleder er Rosemaria Rex Børnekor (fra 2. klasse) kl. 15.15 - 16.30. Hvis der er optaget i kirken, er vi i menighedshuset
Vis kort
21 Mar Andet

Spirekor

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 16.40.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Deltagelse er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Alle børn kan lære at synge, så der er ingen optagelsesprøve. Mød op en onsdag og syng med! Korleder er Rosemaria Rex. Spirekor (0. 1. klasse) kl. 16.40 - 17.30. Hvis der er optaget i kirken, er vi i menighedshuset
Vis kort
21 Mar Andet/Ukendt

Anvil (CA) plus special guest

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 19.30.
Entré: 200,00 DKK Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Beta, Øresundsvej 6, København S
Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren. RAVENEYE. Den engelske power-rock trio RavenEye er et forholdsvist nyt bekendtskab for rockfans. Bandet blev dannet i Milton Keynes i 2014 af den award vindende sanger/guitarist Oli Brown, bassisten Aaron Spiers trommeslager Adam Breeze. Deres sound slår broer mellem bluesgenren, den moderne garage- stadionrock, trods bandets korte eksistens har de allerede turneret flere steder i Europa, gæstede i oktober måned Pumpehuset som support for legendariske Bush

RavenEye har allerede etableret sig stærkt på den britiske rockscene som support for både Slash feat. Myle Kennedy and The Conspirators på deres amerikanske tour, samt for Deep Purple i Frankrig i 2015

Bandet har så været på plakaten på amerikanske rockfestivaler som Louder Than Life (Louisville, KY) Afterschock (Sacramento, CA), samt headlinet på Viper Room i Los Angeles, Schubas i Chicago, The High Whatt i Nashville optrådt på The Billboard Lounge showcase i Barclays Centre i New York.

I 2016 signede RavenEye med Frontiers Records hvor de udgav deres første fuldlængde studiealbum. Det er et album som indeholder tracks med hårdtslående riffs såsom 'Inside' til den rå lyd på numre som 'Wanna Feel You' 'Oh My Love. Det er et album der tager lytteren med må en emotiel tur igennem smerte, kærlighed, afsky i sidste ende døden
____
ANVIL
Der findes selvfølgelig de bands der har solgt flere album fyldt større stadioner end Anvil. Alligevel er der få grupper der har modtaget så meget respekt fra deres metalliske kolleger som dette canadiske band har - det være sig Lars Ulrich, Lemmy Slash.
Grunden er at kernen i bandet, nemlig vocalist/guitarist Steve ?Lips` Kudlow trommeslageren Robb Reiner, har holdt den gående siden 1978, på trods af at de aldrig nåede til tops i samme grad som nogle af de bands de spillede med i begyndelsen gjorde. De har stået utrolig meget modgang igennem, men det er her endnu, med lige så meget gejst som det begyndte med.
I 2018 vil de udgive en plade der hedder 'Pounding the Pavement' med den samme NWOBHM-energi som var den skrevet for fyrre år siden
Vis kort
22 Mar Rock/Pop

Stephan Grabowski live

Tor. d. 22. marts 2018, kl. 21.
Ingolfs Kaffebar, Ingolfs Allé 3, København S
"Gå ikke blidt ind i natten". "Veteranen Stephan Grabowski har begået et mesterligt underspillet, men magisk helstøbt værk". skrev Klaus Lynggaard, Information D. 5/1 2018. Pressen har taget godt imod Stephan Grabowski´s nye album,

"Gå ikke blidt ind i natten", der udkom på Gateway, november 2017.

Albummet er trods sine danske tekster nået helt til Italien hvor magasinet "Distorsioni" gav det hele 7 stjerner. Et organisk og overvejende akustisk album, der afsøger en mere sanseligt fortællende indgang til både spirituelle og politiske tekster, der peger her og nu på 2018. Personlige sange om livet, døden, og den kærlighed der findes derimellem. Både mørke og lys kærlighed bliver afsøgt i disse sange. Den fragmentariske verden vi lever i lige nu, som på mange måder er i opløsning, bliver undersøgt fra første strofe.

Om Stephan Grabowski: Startede oprindeligt som trommeslager for Lars H.U.G og Love Shop, og siden som sangskriver, teaterkomponist, producer og Band Leader.

Han har 6 meget roste soloalbums, og 2 teater-albumudgivelser bag sig, er en del af det dansk-pakistanske band, Rocqawali, der med Daniel Lanois' tidligere faste partner, Mark Howard som producer, der i 2017 udgav et nyt album på det prestigiøse Riverboat Records UK. Han har sammen med Rocqawali været på The Long List til en amerikansk Grammy i 2016 og 2017. Har selv været nomineret to gange for årets album til en DMA, samt tre gange sammen med Rocqawali
Vis kort
23 Mar Andet

Barselsformiddag: Åben legestue

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 10-12.
Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Kom til åben legestue mellem Kl. 10-12. Alle er velkomne, også forældre der ikke længere er på barsel. Legestue Vi stiller et hyggeligt lokale til rådighed, hvor børnene blandt andet kan hoppe i boldbadet og gynge en tur i sansegyngen. Der er legetøj til de små og gratis te/kaffe til de voksne. Praktisk info Det er på 2 sal. Der er elevator og man kan tage barnevognen med op. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding
Vis kort
23 Mar Gudstjeneste

Stille- og meditationsgudstjeneste ved Line Hage

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 19.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Fra februar 2018 holder Natkirken åbent fra 19-23 og vi begynder at indføre nye rammer for Natkirken. Natkirken indfører nemlig i løbet af foråret mulighed for mad og drikke og socialt samvær fra 19 til 20. Der bliver simpelthen dækket et stort bord, og så kan man bare tage for sig af retterne.På et tidspunkt i forløbet ændrer samtalen omkring bordet karakter fra hyggesnak til prædikenværksted. Det skal forstås på den måde, at præsten genfortæller næste søndags evangelium og derefter indbyder til en samtale om, hvad Gud mon vil fortælle os gennem bibelteksten. Præsten kan tage udgangspunkt i denne samtale, når der skal prædikes kl. 20. Gradvist vil Natkirken glide over i den mere rolige stemning frem mod nadveren kl. 21.Kaffe og te vil blive serveret i våbenhuset, men ellers vender natkirken tilbage til sit gamle jeg. Efter nadveren hedder konceptet mød Gud i mørket og stilheden, kun afbrudt af skriftemålet kl. 22.Vi håber, I vil tage godt imod den nye natkirke i løbet af foråret
Vis kort
23 Mar Andet/Ukendt

Seven Thorns + Support: Kambrium (DE)

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 21.
Entré: 95,00 DKK Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Beta, Øresundsvej 6, København S
Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren.
Vis kort