Dato

Genre

Søg


Vælg en eller flere genrer

Viser 166 events på Amagerbrogade mellem 22. mar. og 20. apr. 2019

24 Mar Andet

Vi elsker bøger: Knæk læsekoden

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 10.30-11.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Caroline Qvarfot holder oplæg for forældre. Læseudfordringen

Hvad står man som barn over for, når man skal lære at læse? Oplægget vil besvare det spørgsmål og give gode råd til, hvordan man som forældre støtter sit barn i at komme godt ind i læsningen - samtidigt med at nysgerrighed og læselyst bevares

Målgruppe: forældre med børn i alderen 5-8 år
Vis kort
24 Mar Gudstjeneste

Højmesse ved Michael Krogstrup Nissen

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 11.
Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, København S
3. s. i fasten.
Vis kort
24 Mar Andet

Vi elsker bøger: Josefine Ottesen

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 11-12.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Josefine Ottesen fortæller sin egen historie om "Eventyret om Fjeren og Rosen". Flere generationers yndlingsforfatter

Josefine Ottesen har om nogen bidraget til den danske børnelitterære skattekiste, og flere generationer af børn er vokset op med hendes eventyrlige historier om Krystalhjertet: Historien om Mira, Eventyret om fjeren og rosen, og ikke mindst hendes middelalderinspirerede fantasyhistorier som den prisbelønnede Krigeren-trilogi og Danerriget, og mange, mange flere.

Eventyret om fjeren og rosen

Til festivalen vil Josefine Ottesen fortælle sin egen historie om Eventyret om Fjeren og Rosen, der i løbet af de sidste tredive år er blevet en klassiker indenfor dansk børnelitteratur.

Også en dygtig fortæller

Ottesen, der har stor erfaring som historiefortæller, skaber et levende fortællerum, som er helt anderledes end den digitale strøm af billeder, som både voksne og børn lever i til daglig. Så tag dine børn, forældre, venner, onkler, tanter og kusiner under armen og synk ned i fortællingens magiske rum. At lytte til en historie sammen er også en dejlig oplevelse på tværs af generationer, og arrangementet egner sig glimrende som familiebegivenhed fra 6 år og op. Selve fortællingen varer 25-30 min. og derefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål, både om denne titel og forfatterens øvrige bøger.

Du skal melde dig til

Bemærk der er gratis obligatorisk tilmelding til forfattermødet
Vis kort
24 Mar Klassisk

Guitarens Poesi

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 15.
Entré: 100 kr og børn 50 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Koncert med guitaristen Mikkel Andersen. Guitarens poesi. En poetisk eftermiddag med musik fra Spanien og Sydamerika. Guitaristen Mikkel Andersen spiller denne eftermiddag klassisk guitarmusik fra Sydamerika, Cuba, Spanien m.m. Ved denne koncert kommer vi ind i hjertet af repertoiret. Der hvor guitaren taler sjælens sprog. Koncerten indledes med Bach og leder os videre til komponister der beskriver - via musikken - hvorledes det er at være menneske.
Mikkel Andersen er klassisk guitarist. Han rejser rundt i landet og udlandet med sin guitar og spiller koncerter. Karrieren er båret af kærlighed til instrumentet og alt hvad der er om instrumentet kan få plads i hans kalender. Han leder endvidere Københavns Guitarskole - Casa de la guitarra der har til huse i Kvarterhuset - som netop er hans kærlighedsprojekt.

Læs mere på www.mikkelandersenmusic.com
Vis kort
24 Mar Klassisk

Koncert: Guitarens poesi

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 15-16.30.
Entré: 100/50
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Kom til en smuk guitarkoncert med musik fra spansktalende områder som Sydamerika, Cuba, Spanien. Hvordan det er at være menneske Guitaristen Mikkel Andersen spiller denne eftermiddag klassisk guitarmusik fra Sydamerika, Cuba, Spanien m.m. Ved denne koncert kommer vi ind i hjertet af repertoiret. Der hvor guitaren taler sjælens sprog. Koncerten indledes med Bach og leder os videre til komponister der beskriver - via musikken - hvorledes det er at være menneske. Kærligheden til guitaren Mikkel Andersen er klassisk guitarist. Han rejser rundt i landet og udlandet med sin guitar og spiller koncerter. Karrieren er båret af kærlighed til instrumentet og alt hvad der er om instrumentet kan få plads i hans kalender. Han leder endvidere Københavns Guitarskole - Casa de la guitarra der har til huse i Kvarterhuset - som netop er hans kærlighedsprojekt
Vis kort
25 Mar Skuespil

Hva' tror du selv?

Man. d. 25. marts 2019, kl. 10 & 12.15.
Entré: abonnement: 75 kr, børn/unge: 55 kr, gruppe, børn/unge: 40 kr, gruppe, voksne : 85 kr, løssalg: 125 kr, studerende over 25 år: 75 kr
ZeBU, Øresundsvej 4-6, 1., København S
En forestilling om ungdom, tro og andre store spørgsmål. Ny dansk dramatik. Aldersgruppe: Fra 12 år. Varighed: 70 min uden pause. I forestillingen møder vi den 13-årige Ella, hvis forældre for nyligt er blevet skilt, og som
snart skal konfirmeres. Ella bliver venner med den nye pige i klassen, Sofia, men da
klassens populære pige, Charlotte, beslutter sig for, at hun ikke kan lide Sofia, så bliver
Ella sat på prøve. Desuden har den nye præst, Susanne, givet Ella og de andre konfirmander en lidt anderledes opgave: de skal interviewe tre forskellige personer, der alle tror på noget. En opgave, der ikke kun lærer Ella noget nyt om sin familie, men også om sig selv.

Hva' tror du selv? er en modig og anderledes interaktiv forestilling, der tør gå helt tæt, og som ikke giver alle svarene, men hellere stiller spørgsmålene

Medvirkende: Theresa Blüthgen Sølvsteen, Marianne Gonnov Bøgelund

Instruktør: Anne Zacho Søgaard
Scenografisk konsulent: Katrine Gjerding
Dramaturgisk konsulent: Tine Byrdal Jørgensen
Instruktørassistent: Emma Hovmøller
Vis kort
25 Mar Andet

Babysalmesang hold 1

Man. d. 25. marts 2019, kl. 13.30.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Hold 1 fra 2-6 mdr. Vi mødes 10 gange, men holder vinterferie i uge 7. Hvis der er pladser på holdt er det muligt at springer på i løbet af perioden. Kontakt rieforsell@hotmail.com, hvis du ønsker dette eller har andre spørgsmål.
Vis kort
25 Mar Andet

Babysalmesang hold 2

Man. d. 25. marts 2019, kl. 14.45.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Hold 2 fra 7-12 mdr. Vi mødes 10 gange, men holder vinterferie i uge 7. Hvis der er pladser på holdt er det muligt at springer på i løbet af perioden. Kontakt rieforsell@hotmail.com, hvis du ønsker dette eller har andre spørgsmål.
Vis kort
25 Mar Andet

Børnerytmik

Man. d. 25. marts 2019, kl. 16.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Rytmik hold for 1½- 3 årige. Vi mødes 10 gange, men holder vinterferie i uge 7. Hvis der er pladser på holdt er det muligt at springer på i løbet af perioden. Kontakt rieforsell@hotmail.com, hvis du ønsker dette eller har andre spørgsmål.
Vis kort
25 Mar Dokumentar

Karen Blixen - Storyteller

Man. d. 25. marts 2019, kl. 19-21.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Auteur Filmklub Kvarterhuset viser dokumentarfilmen Karen Blixen - Storyteller med instruktør Christian Braad Thomsen.
Vis kort