Dato

Genre

Søg


Vælg en eller flere genrer

Viser 115 events på Amagerbrogade mellem 16. aug. og 14. sep. 2018

29 Aug Rock/Pop

Entombed A.d. (s)

Ons. d. 29. august 2018, kl. 21.
Entré: 225,00 DKK Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Beta, Øresundsvej 6, København S
Med to album udgivet under det nye navn Entombed A.D. 'Back to the Front' and 'Dead Dawn' - bebuder de navnkundige, svenske dødsmetallere endnu et i rækken til efteråret. I den forbindelse vil de tage på en omfattende turné som vil ramme BETA 29. august.

Det er over 20 år siden, at Entombed udgav det banebrydende album 'Left Hand Path', kort derefter de opfølgende ligeså stærke albums 'Clandestine' 'Wolverine Blues'.

Inspireret af så forskellige bands som Autopsy, Motörhead, Discharge Kiss, Entombed A.D. er ikke bange for at tænke ud af kisten, det har resulteret i en stil som er blevet døbt death'n'roll.

Entombed A.D. er med den grumme Lars Göran Petrov - så kendt som LG - i front, de øvrige medlemmer er Nico Elgstrand, Victor Brandt Olle Dahlstedt. Dette band med "A.D.'-tilføjelsen opstod af asken efter uoverensstemmelser i det originale orkester.

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren
Vis kort
30 Aug Andet/Ukendt

Royal Hunt (dk/int)

Tor. d. 30. august 2018, kl. 20.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Beta, Øresundsvej 6, København S
Verdensklasse symfonisk metal med Royal Hunt i BETA. Royal Hunt kan siges at nedstamme fra de vikinger der drog mod øst. Siden 1989 har deres særlige melodiske symfoniske metal vakt genklang i hele verden, men særligt fra Rusland helt til Japan, hvor de er berømte for sangen 'Martial Arts', som den professionelle bryder Masahiro Chono brugte som signaturmusik.

Gennem bandets levetid har der været en del ændringer i line-uppet. Dansk-georgiske Andre Andersen, som blev født i Moskva, har været ankeret hovedkraften siden '89, men så amerikanske D.C. Cooper som var med tilbage 90'ernes succesperiode, synger igen for. De øvrige medlemmer er svenske Andreas Passmark (bas) Andreas "Habo" Johansson (trommer), samt danske Jonas Larsen på guitar.

I 2018 udgav de et nyt album med navnet 'Cast in Stone', det er i den forbindelse at de kommer forbi BETA. Glæd dig til et et show i musikalsk verdensklasse!

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren
Vis kort
31 Aug Andet

Barselsformiddage: Inspiration til babymad

Fre. d. 31. august 2018, kl. 10-11.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundby Bibliotek, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Kirsten Mikkelsen Ravnbøl fortæller om betydningen af god ernæring og glæde ved mad i de første år af livet. Tryl grøntsager om til velsmagende babymad

Mad bør være en nydelse - også når man er en lille baby - og give oplevelser med sine dufte, smage og konsistens. God ernæring og glæde ved mad er betydningsfuldt i første leveår - men rækker faktisk også langt ud i fremtiden. Kom og hør om babymadens fortræffeligheder og bliv inspireret til at "trylle" forskellige grøntsager om til velsmagende babymad. Få afklaret hvornår dit barn bør starte på maden, hvad din baby gerne må spise hvornår, samt hvordan du kan lære din baby at blive en god spiser fremover.

Om oplægsholderen

Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er specialist i mad til de mindste og er medforfatter til Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens bog: Mad til spædbørn & småbørn. Kirsten er lige nu aktuel med kogebogen BABYMAD som udgives i samarbejde med Aarstiderne
Vis kort
31 Aug Gudstjeneste

Anden gudstjeneste ved Ulla Bentzen

Fre. d. 31. august 2018, kl. 15.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Kirken er åben hver fredag eftermiddag. Kom forbi til en kop kaffe, en snak eller nyd stilheden i kirkerummet.
Vis kort
31 Aug Gudstjeneste

Stille- og meditationsgudstjeneste ved Jens Lind Andersen

Fre. d. 31. august 2018, kl. 19.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
Vis kort
2 Sep Gudstjeneste

Højmesse ved Jens Lind Andersen

Søn. d. 2. september 2018, kl. 10.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
14. s. e. trin.
Vis kort
2 Sep Gudstjeneste

Højmesse ved Stefan Lamhauge Hansen

Søn. d. 2. september 2018, kl. 10.
Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, København S
14. s. e. trin.
Vis kort

Børneteater: Lille T og de forbudte bamser

Søn. d. 2. september 2018, kl. 11-12.
Entré: 40 kr.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, København S
Frisk søndagsoplevelse for de 4-9-årige. Børneteater med Teater Batida I et dejligt land med palmer og dadler kom en lille dreng til verden. Hans ører var store som rabarberblade, og hans far var ved at dø af skam, da han så ham. "Stakkels, stakkels mig" stønnede han, "stakkels mig, med den søn!" Men ørerne var gode til at lytte med, og drengen opfangede alle de lyde som ingen andre kunne høre: lyden af en snegl, et jordbær, et stjerneskud... Og en dag hørte han langt, langt borte nogle ulykkelige bamser... Prisen er per person - både børn og voksne skal købe billet. Aldersgruppe 4-9 år
Vis kort
2 Sep Gudstjeneste

Gudstjeneste

Søn. d. 2. september 2018, kl. 17.
Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, København S
14. s. e. trin. Welcome to our international service! We sing hymns, Taizé songs and gospel. During the service there is a period of silence and prayer, where you can move around in the church, light a candle or write a prayer on a piece of paper. Join us for a light meal in the Parish House after the service for 25 kr. Velkommen til International gudstjeneste! Vi synger salmer, Taizé sange og gospel. I løbet af gudstjenesten er der en stille periode, hvor du kan bevæge dig i kirkerummet, tænde et lys eller skrive en bøn på en seddel. Disse bønner bliver læst op senere i gudstjenesten. Gudstjenestens sprog er hovedsageligt engelsk. Samværet fortsætter med et let måltid i sognegården for 25 kr. International service, Mødested Amager
Vis kort
3 Sep Andet

Babysalmesang Hold 1

Man. d. 3. september 2018, kl. 13.30.
Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, København S
1. Hold 2. 6 mdr. Det koster 300,- kr. for 10 gange. Der er højst 12 på hvert hold. Det er muligt at springe på holdet hvis der er ledige pladser. Kontakt Rie Forsell for tilmeldeing. rieforsell@hotmail.com.
Vis kort