Dato

Genre

Søg


Vælg en eller flere genrer

Bibliotekshuset

Bibliotekshuset

Rodosvej 4
2300 København S
Tlf: 33 17 16 00
Hjemmeside
Åbent: Man-tor kl. 12-18, fre kl. 12-16, lør kl. 10-14

København Kommunes bibliotekerViser 2 events fra/efter 23. maj 2018

26 Maj Andet

Den Store Tryllenørd

Lør. d. 26. maj 2018, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bibliotekshuset,
Rodosvej 4, København S
Ved du at Den Store Tryllenørd er så glad for bøger at han har flere af dem med i sin forestilling? Den Store Tryllenørd giver de yngste lånere en uforglemmelig oplevelse. En nærværende trylleforestilling, hvor alle børn uanset om der er 10 eller 100 får en stor oplevelse og de vil alle med garanti føle sig som stjerner i showet.

Det magiske element, den fjollede humor og interaktiviteten i forestilingen gør at de små ikke mister koncentrationen under Den Store Tryllenørds trylleforestilling.
Det er sjov og rabalder hele vejen.

Showet er for de 2-7 årige og varer ca. 40 minutter.

Tilmelding til børnebibliotekaren på mail: fj2i@kff.kk.dk
Vis kort
8 Jun Andet/Ukendt

Ny publikumsterrasse på Rodosvej

Fre. d. 8. juni 2018, kl. 15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bibliotekshuset,
Rodosvej 4, København S
Indvielse af terrassen fredag den 8. juni kl. 15 med musik ved Rebecca Sørensen, champagne og taler. Tag kaffe og avis med ud i det gode sommervejr i hyggelige omgivelser på en dejlig sydvendt terrasse!

Som noget helt nyt udvider Bibliotekshuset på Rodosvej nemlig nu med en tagterrasse til husets brugere, så man har mulighed for at sætte sig ud og nyde vejret og solen, når man besøger biblioteket. Terrassen er placeret på første etage med adgang fra læsesalen.

Projektet er startet på opfordring af Bjarne Fey, chef for Amager Kultur, der allerede for længe siden kunne se det store potentiale i at udvide biblioteket den vej, og dermed give brugerne flere - og anderledes - rum at opholde sig i. Det har taget mindst et år at få projektet færdigt med alt, hvad det indebærer af tegninger, godkendelser, handicaplift m.m., men vi er nu endelig ved vejs ende og klar til indvielse fredag den 8. juni kl. 15 med musik ved Rebecca Sørensen, champagne og taler.

Personalet i Bibliotekshuset har sørget for borde, stole og bænke, samt fine blomsterkasser til terrassen, der indtil videre kun vil være åben, når der er personale til stede i huset
Vis kort