Dato

Genre

Søg


Vælg en eller flere genrer

BOXIT Aalborg C

BOXIT Aalborg C

Østre Allé 102
9000 Aalborg
Tlf: 98194100
HjemmesideViser 1 event fra/efter 10. dec. 2019

29 Feb Foredrag

Rejseforedrag om Vietnam, Cambodja & Thailand

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 19.30.
Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
BOXIT Aalborg C,
Østre Allé 102, Aalborg
Rejseforedrag om Vietnam, Cambodja og Thailand. Oplev og hør om de 3 spændende rejselande. Her oplever du et stemningsfyldt gadeleben, mangfoldige kulturer, storslået natur, historiske og nutidige sights og mange aktivitetsmuligheder. Vietnam, Cambodja & Thailand er spændende rejsedestinationer, der byder mange forskelligartet oplevelser. Både for store og små. På markeder og i stræder finder man et stemningsfyldt leben, da mange lokale har deres daglige færd udendørs.

I byerne forefindes nutidige attraktioner og historiske seværdigheder fra kejsertider og ikke mindst fra tider hvor stormagter bl.a. fra Frankrig og USA gjorde ophold i det gamle Indokina.

Gastronomisk byder de 3 lande også på store smagsoplevelser i et sundt folkekøkken med et rigt udvalg af supper, saucer, friske krydderurter og eksotiske frugter i mange former og farver.

For de aktive findes bredde pallette af sportslige aktiviteter, såsom dykkerspots, golf, cykelruter, vandring i smuk bjergrige landskaber eller tropiske nationalparker. I Vietnam, Cambodja & Thailand forefindes fine strandområder i kystbyer eller på øer for dem som gerne vil nyde strandlivet nogle dage eller mere.

På informationsmødet præsenterer vi disse lande og de mest interessante byer og steder. Der vil være information at hente for dem som sørger et arrangeret rejseprogram i form af rejser med dansk rejseleder, individuelle rundrejser med egen private guide og for folk, som vil rejse på egen hånd.

Rejseforedraget varer cirka 1 timer 15 minutter herefter følger en kort pause. Til sidst gives lidt praktisk rejseinformation og der åbnes op for spørgsmål
Vis kort