Dato

Genre

Søg


Vælg en eller flere genrer

Amager Bio

Amager Bio

Øresundsvej 6
2300 København S
Tlf: 32 86 08 80
Hjemmeside

Amager Bio er et af Københavns største spillesteder med op til 200 koncerter og kulturelle begivenheder om året. Den gamle biografsal har plads til 1100 stående koncertgæster, 600 siddende og 360 spisende og er især kendt for sin gode akustik, lydteknik og interiør af høj international kvalitet. På vores scene kan du opleve alt fra dødsmetal til strømlinet popmusik - dog med størst fokus på rock og blues samt ny elektronisk musik fra den nordiske scene. Vi bestrider os på, at stedet skal udstråle den passion, vi selv har for stedet og musik generelt, og vores publikum derved får den bedst mulige helhedsoplevelse - lige fra entréen, til baren og den enestående lyd. Vil du hænge ud og sludre med de andre koncertgængere i foyeren, eller vil du op foran scenen og ryste hovedet til musikken, gør vi vores for at skabe de bedst mulige rammer for lige præcis din koncertoplevelse. I Amager Bio arbejder vi tæt sammen med Musikforeningen 5-øren, og vi er afhængige af de frivillige kræfter, som er tilknyttet denne forening. Da vores personale er frivilligt, ved vi også med garanti, at de besidder den samme begejstring for stedet, som vi gør. De er derfor med til at skabe rammerne og den rette stemning til hver en begivenhed - om du kommer for at høre blues, electronica eller dødsmetal, vil vores personale tage imod dig med åbne arme og invitere dig inden for i vores musikalske univers. Du kan som privatperson eller virksomhed leje Amager Bio. Det være sig alt fra julefrokoster, koncerter og konferencer til møder, faglige debatter og diverse kulturelle begivenheder. Er du mere til niche- og undergrunds musik end de store navne fra ind- og udland, skal du måske tjekke vores lillebror, BETA, ud, som er en mere intim venue med plads til 150 publikummer. Arbejdskraften her er - som i Amager Bio - frivillig, interiøret er råt, lyden superb og stemningen i top. BETA - for og af musikelskere!Viser 3 events fra/efter 21. feb. 2018

22 Feb Rock/Pop

Rickie Lee Jones - Udsolgt

Tor. d. 22. februar 2018, kl. 20.
Entré: 325,00 DKK Køb/bestil billet
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Den Grammy-vindende sangerinde Rickie Lee Jones vender tilbage til Danmark giver koncert i Amager Bio 22. februar. Den nu 62-årige sangerinde Rickie Lee Jones startede karrieren med inspiration fra blandt andet Joni Mitchells folk Van Morrisons jazzede stil. Sådan lyder det på hendes første single, "Chuck E.'s in Love", der stadig er hendes største hit. Rickie Lee Jones' selvbetitlede debut er tilbage fra 1979, men den amerikanske singer-songwriter turnerer stadig aktivt indspiller jævnligt nye sange. Hendes seneste anmelderroste album The Other Side of Desire kom i 2015 efter seks års albumpause.
Sidste Rickie Lee Jones gæstede Danmark, var hun forbi et fyldt Amager Bio gav en, ifølge Gaffa, fremragende koncert. Nu vender hun tilbage til selvsamme spillested, spreder atter magi med sine følte tryllebindende melodier fabelagtige vokal.

Dørene åbner 19.00

Se mere på
www.rickieleejones.com/
www.concerts.dk
www.facebook.com/icoconcerts
www.amagerbio.dk
Vis kort

Grandmaster Flash (usa)

Fre. d. 23. februar 2018, kl. 21.
Entré: 270 kr Køb/bestil billet
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Vis kort
24 Feb Andet/Ukendt

Rammstein Jam + Schools Out

Lør. d. 24. februar 2018, kl. 21.
Entré: 170,00 DKK Køb/bestil billet
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren.
Vis kort