Dato

Genre

Søg


Vælg en eller flere genrer

Amager Bio

Amager Bio

Øresundsvej 6
2300 København S
Tlf: 32 86 08 80
Hjemmeside

Amager Bio er et af Københavns største spillesteder med op til 200 koncerter og kulturelle begivenheder om året. Den gamle biografsal har plads til 1100 stående koncertgæster, 600 siddende og 360 spisende og er især kendt for sin gode akustik, lydteknik og interiør af høj international kvalitet. På vores scene kan du opleve alt fra dødsmetal til strømlinet popmusik - dog med størst fokus på rock og blues samt ny elektronisk musik fra den nordiske scene. Vi bestrider os på, at stedet skal udstråle den passion, vi selv har for stedet og musik generelt, og vores publikum derved får den bedst mulige helhedsoplevelse - lige fra entréen, til baren og den enestående lyd. Vil du hænge ud og sludre med de andre koncertgængere i foyeren, eller vil du op foran scenen og ryste hovedet til musikken, gør vi vores for at skabe de bedst mulige rammer for lige præcis din koncertoplevelse. I Amager Bio arbejder vi tæt sammen med Musikforeningen 5-øren, og vi er afhængige af de frivillige kræfter, som er tilknyttet denne forening. Da vores personale er frivilligt, ved vi også med garanti, at de besidder den samme begejstring for stedet, som vi gør. De er derfor med til at skabe rammerne og den rette stemning til hver en begivenhed - om du kommer for at høre blues, electronica eller dødsmetal, vil vores personale tage imod dig med åbne arme og invitere dig inden for i vores musikalske univers. Du kan som privatperson eller virksomhed leje Amager Bio. Det være sig alt fra julefrokoster, koncerter og konferencer til møder, faglige debatter og diverse kulturelle begivenheder. Er du mere til niche- og undergrunds musik end de store navne fra ind- og udland, skal du måske tjekke vores lillebror, BETA, ud, som er en mere intim venue med plads til 150 publikummer. Arbejdskraften her er - som i Amager Bio - frivillig, interiøret er råt, lyden superb og stemningen i top. BETA - for og af musikelskere!Viser 69 events fra/efter 23. okt. 2019

24 Okt Rock/Pop

Shotgun Revolution

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20.
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren.
Vis kort
25 Okt Rock/Pop

Bryan Adams Tribute

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 21.
Entré: 195 kr Køb/bestil billet
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
BRYAN ADAMS TRIBUTE blænder op for en fed aften med canadierens store bag-katalog af rock-klassikere. BRYAN ADAMS TRIBUTE leverer hits som Cut's Like A Knife, Summer Of 69, Run To You, Everything I Do, Heaven mange flere, de der har oplevet bandet før, kan skrive under på at man får rock-nostalgi for alle pengene.

Bandet er i topform efter et par forrygende sæsoner, hvor de har lagt vejen forbi både danske udenlandske festivaler samt kulturhuse spillesteder landet over.

BRYAN ADAMS TRIBUTE ligger så rystende tæt op ad originalen, at det er som om "han var der selv". Adams' eget management har endda rost det danske tribute band, efter at bandet kontaktede dem i Canada gjorde opmærksomme på sig selv.

BRYAN ADAMS TRIBUTE er klar til at lave en uforglemmelig nostalgisk rockende aften i Amager Bio

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren
Vis kort

Maykel Blanco y su Salsa Mayor med gæsteoptræden af Mayito Rivera // Live i Amager Bio

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 20.
Entré: Køb før 2. september til 270 kr (ex gebyr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Billet gælder til både koncert og afterparty - læse mere herunder, og køb din billet: http://bit.ly/MaykelBlancoBilletter Læs mere på Facebook-begivenheden her: https://www.facebook.com/events/318133552238755/.
Vis kort

Tinariwen (Mali)

Mandag den 28. oktober 2019, kl. 20.
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren.
Vis kort
30 Okt Rock/Pop

Third Eye Blind

Onsdag den 30. oktober 2019, kl. 20.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Vis kort
31 Okt Jazz

Yellowjackets (US)

Torsdag den 31. oktober 2019, kl. 20.
Entré: 370 kr Køb/bestil billet
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Yellowjackets har base i Los Angeles er skabere af en helt unik jazz-sound. Gruppen har udgjort en særlig kreativ styrke på jazz-scenerne siden 1981 er konstant optaget af modstand over for tidens kulturelle politiske understrømme. Som gruppens saxofonist udtrykker det: "Vi bliver ved med at genopfinde os selv som en refleksion af, hvad der sker i verden". Gruppen består af Bob Mintzer på saxofon, Dane Alderson på bas på trommer, Will Kennedy. Gruppens pianist medskaber er Russell Ferrante.

På deres seneste udgivelse, 'Raising Our Voice', fra september 2018 har de inviteret den helt ekstraordinære sangerinde Luciana Souza til at deltage. Hun er en slags outsider, men overbeviste hurtigt om sine kvaliteter over for gruppen med sin ordløse vokal sange sunget på både portugisisk engelsk. "De er så seriøse morsomme at samarbejde med, deres nysgerrighed er enestående, de er drevet af lysten til at skabe god musik", siger Souza, som deltager i syv af de tretten numre på albummet.

Gruppens nysgerrighed er legendarisk, de har siden begyndelsen udviklet deres elektro-akustiske lydbillede. Yellowjackets står bag knap 30 albummer er blevet nomineret til hele 17 Grammy Awards.

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren
Vis kort
1 Nov Rock/Pop

J-Dag m/ Metallica Jam + support "Justify Rebellion"

Fredag den 1. november 2019, kl. 21.
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren.
Vis kort
2 Nov Rock/Pop

Killswitch Engage (us) - Få Billetter

Lørdag den 2. november 2019, kl. 21.
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Mægtige Killswitch Engage fra Massachusetts udgiver i år deres ottende fuldlængde. 'Atonement' udkommer den 16. august på Sony Music Entertainment, bandet tager i den anledning på 'Atonement Tour' i Europa til efteråret. 2019 er så året, hvor metalcore-giganterne kan fejre 20-års jubilæum som band. Gennem tiden er de kravlet op ad Billboard top-listen med de seneste albums 'Killswitch Engage' fra 2009, 'Disarm The Descent' fra 2013 ikke mindst 'Incarnate' fra 2016. Det kommende album fortsætter den skarpe udvikling af deres lyd - bare tag et lyt til den nye single 'Unleashed'. Tematisk drejer den sig om "inner passion and rage coming up to the surface", som forsanger Jesse Leach fortæller, mens selve albummet fokuserer bredere på at være "a reflection of perseverance and passion through the trials and suffering of our existence".

Lørdag 2. november rammer turneen Amager Bio, så der er masser af tid til at nå at lære de nye sange udenad blive helt klar til moshpitten.

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren
Vis kort
3 Nov Rock/Pop

Frank Carter & The Rattlesnakes (UK)

Søndag den 3. november 2019, kl. 20.
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
Det britiske rock-ikon Frank Carter fortsætter udviklingen fra hardcore punk mod selvransagende støjende rock'n'roll med sit band The Rattlesnakes, nu kommer de til Amager Bio med det nye album 'End of Suffering'. I 2016 leverede Frank Carter & The Rattlesnakes en af de største magtpræstationer længe set på et udsolgt BETA, nu kan vi endelig byde dem velkommen tilbage til Amager. Det bliver selvfølgelig på en større scene, for bandet har i rasende fart fået opbygget en kæmpe fanbase i takt med, at deres musik så har udviklet sig over deres i alt tre udgivelser. "It was always about album three, from when we first started out," forklarer Carter fortsætter: "We knew we had to get to a stage quite quickly where people realised we're not just a hardcore punk band. We've got much bigger ideas than that."
Men selvom ambitionerne er tårnhøje, musikken favner bredere, så kommer Carters tekster kun tættere tættere på. Han gennemgår de tre albums forklarer: "'Blossom' was all about loss, 'Modern Ruin' was about crumbling foundations - whether that's relationships or society. 'End Of Suffering' is a lot more personal. It's about how fucking hard you can make things for yourself."
Så kom mærk sjælens mørke, de brandvarme riffs ikke mindst deres altid sindssyge live-energi, når vi præsenterer Frank Carter & The Rattlesnakes den 3. november i Amager Bio!

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren
Vis kort
4 Nov Andet/Ukendt

Life Of Agony (US) + Doyle (US)

Mandag den 4. november 2019, kl. 19.30.
Amager Bio,
Øresundsvej 6, København S
De legendariske alt-metallere LIFE OF AGONY fra Brooklyn, New York vender tilbage til Amager Bio i november på deres S.O.S. World Tour, det bliver med et spritnyt album i bagagen. Siden deres gendannelse i 2014 udgivelsen af deres længe ventede femte album 'A Place Where There's No More Pain', er bandet stadig i gang med fuld kraft. Det nye album 'The Sound of Scars' er annonceret til udgivelse på Napalm Records til efteråret bliver bandets sjette fuldlængde. Den bliver produceret af ingen ringere end Sylvia Massy, som tidligere har arbejdet med både Tool System of a Down, rent indholdsmæssigt vil den fortsætte det narrativ, der blev skabt på bandets succesfulde album fra 1993, 'River Runs Red'.
Bandet har deres nye trommeslager Veronica Bellino med bag tønderne, men ellers er det samme klassiske line-up som tidligere, med guitarist Joey Z, bassist Alan Robert naturligvis sanger Mina Caputo i front. Der er garanti for en hårdtslående koncert med både følelsesladede kraftfulde sange, når de rammer Amager Bio den 4. november.
Med som special guest har de amerikanske DOYLE, som er en bastard af horror punk klassisk heavy metal skabt i 2012 af Doyle Wolfgang von Frankenstein Alex Story fra henholdsvis Misfits Cancerslug. De to har spillet sammen i bandet Gorgeous Frankenstein siden 2005, det nye projekt er mere eller mindre en direkte fortsættelse af det. Indtil videre har de to albums bag sig - 'Abominator' fra 2013 'Doyle II - As We Die' fra 2017 - så vi kan forvente en tung sætliste med sange derfra.

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren
Vis kort